Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв запустити космонавтів у космос

Субота, 16 квітня 2011, 16:26

Найближчим часом українські комсонавти полетять у космос, обіцяє президент Віктор Янукович.

"Ми бачимо сьогодні, що не за горами політ українських космонавтів. Політ космонавта - це здійснення черговий наукової роботи або технологічної мети", - сказав Янукович в Єнакієвому, повідомляє Остров.

Він зазначив, що під час останнього візиту до України прем'єра Росії Володимира Путіна, обговорювалися питання спільного розвитку аерокосмічної та ракетної галузі.

"Ми бачимо, що спільні програми нас тільки підсилять. Спільна робота створює дуже хороші умови для впровадження аерокосмічних технологій практично в усіх галузях промисловості, розвитку нових технологій. Це прекрасна науково-технологічна база, яка буде рухати нашу науку і наші технології вперед", - сказав Янукович.

Президент зазначив, що Україна бере участь в будівництві космодрому в Бразилії, розглядає питання спільного розвитку космодрому "Східний" в Росії.

"Найближчим часом буде запущено черговий український супутник. Ми вважаємо, що у нас є дуже велика перспектива розвитку таких програм як "Січ 2", "Дніпро" та інші. Більша частина програм здійснюється за участю наших партнерів самих різних країн. У нас є дуже великі замовлення", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...