Чиновник, якого ловили на хабарі, наїхав на міліціонерів

Неділя, 17 квітня 2011, 11:19

У Запорізькій області посадовець Приазовського Національного парку при затриманні чинив опір і травмував працівників міліції.

Як повідомляє прес-служба МВС, "працівники Держслужби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС України в Запорізькій області 15 квітня отримали оперативну інформацію про те, що заступник директора Національного парку "Приазовський" за хабарі працевлаштовує громадян".

"Інформація цілком підтвердилася. Було встановлено, що цього ж дня відбудеться передача згаданому посадовцю 2 тисяч доларів США від кандидата на посаду інспектора служби охорони парку", - йдеться у повідомленні.

"Відразу після одержання хабара правоохоронці почали операцію щодо затримання чиновника, проте останній вчинив опір: намагаючись зникнути з місця події на автомобілі, скоїв наїзд на двох працівників ДСБЕЗ, спричинивши одному з них серйозні травми", - зазначили у міліції.

Однак зловмисника було затримано. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 345 (умисне заподіяння співробітникові правоохоронних органів тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу.

Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 368 (отримання хабара) Кримінального кодексу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування