Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція травмувала активістку FEMEN

Вівторок, 19 квітня 2011, 10:27

Після затримання міліцією одна з активісток руху FEMEN Інна Шевченко була госпіталізована з підозрою на перелом ключиці.

Як повідомила прес-служба руху, активістки були затримані міліцією під час проведення акції до відкриття Міжнародного форуму, присвяченого 25-річчю Чорнобильської трагедії.

 
 
 

"FEMEN виступає проти сучасного політичного Чорнобиля в Україні, який своїми наслідками набагато небезпечніший для українців, ніж ядерна катастрофа 25-річної давності", - йдеться у повідомленні.

"Топлес-активіскти вимагали від учасників форуму, серед яких є лідери європейських держав і міжнародних демократичних об’єднань, негайно в примусовому порядку перенести уражені корупцією інститути української влади в район Чорнобильського саркофагу", - зазначили у організації.

"FEMEN закликає міжнародних гостей Пан Гі Муна, Юкій Амано, Жозе Мануеля Баррозу виступити в благородній ролі ліквідаторів політичного Чорнобилю в Україні і похоронити Януковича, Азарова та інші продукти розпаду демократії десь за межею зони політичного відчуження", - наголошується у повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування