Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура порушила справу на главу району, який побив рибалок

Вівторок, 19 квітня 2011, 18:48

Прокуратура Чернівецької області порушила кримінальну справу щодо голови Заставнівської райдержадміністрації, який підозрюється в побитті рибалок.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури у вівторок.

Справу порушено за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.365, ч.2 ст.127 Кримінального кодексу, а також щодо його рідного брата, зятя та двох охоронців приватних ставків за ст.27, ч.3 ст.365 та ч.2 ст.127 Кримінального кодексу України.

Установлено, що 16 квітня поточного року глава райдержадміністрації, перевищуючи свої службові повноваження, спільно із зазначеними особами близько 22:00 за здійснення без дозволу риболовлі у ставку побили чотирьох рибалок.

Побиття здійснювалося "шляхом нанесення їм побоїв ударами ногами, гумовими кийками, дерев’яними битами та прикладом рушниці по всьому тілу, при цьому приковували потерпілих наручниками до бетонної електричної опори".

"У зв’язку з незабезпеченням дотримання прав і свобод громадян на території району главою райдержадміністрації, що призвело до значного негативного суспільного резонансу, глава Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв вранці зробив подання до адміністрації президента та Кабінету міністрів щодо звільнення керівника району із займаної посади", - зазначається в повідомленні.

Наразі четверо підозрюваних затримано. Досудове слідство у справі триває.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування