Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Хорошковського обіцяють, що скоро з'явиться правда про палестинця

Вівторок, 19 квітня 2011, 20:00

Службу безпеки України не можна звинуватити в бездіяльності в справі про викрадення палестинського інженера Дірара Абу-Сісі.

Про це заявив перший заступник глави СБУ Володимир Хімей у вівторок у Харкові, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це якраз та ситуація, про яку я говорив, що безпідставно йдуть звинувачення про діяльність спецслужб у тих чи інших негативних справах", - зазначив він.

"Щодо цього питання я можу вам відповісти наступне: сьогодні і Служба безпеки, в тій частині, яка її стосується, і Міністерство внутрішніх справ, і Державна прикордонна служба, і Міністерство закордонних справ займаються цією проблемою. Я думаю, що через якийсь час ви дізнаєтеся, що відбулося насправді", - сказав Хімей.

Перед цим заступник глави СБУ зазначав, що, на його думку, "з тих звинувачень, які сьогодні йдуть на адресу Служби безпеки 90-95% цілком безпідставні".

Як відомо, директор електростанції у Секторі Газа Абу-Сісі пропав в Україні 18 лютого.

25 лютого МВС Палестинської національної адміністрації направило офіційне звернення голові МВС України з приводу зникнення палестинця.

Абу-Сісі одружений на громадянці України. Він провів у Газі 12 років і намагався отримати українське громадянство.

На початку березня стало відомо, що Абу-Сісі знаходиться в ізраїльській в'язниці. Це згодом офіційно підтвердив Ізраїль.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...