Російський міністр відмовився говорити з українськими журналістами

Середа, 20 квітня 2011, 12:36

Міністр оборони РФ Анатолій Сердюков у Миколаєві відмовився спілкуватися з журналістами, які чекали на зустріч з ним п`ять годин.

Як повідомляє УНІАН, у вівторок у Миколаєві з робочим візитом побувала військова делегація Росії, яку очолював Сердюков, і делегація представників оборонного комплексу України на чолі з міністром оборони України Михайлом Єжелем.

Зокрема, на державному підприємстві "Суднобудівний завод імені 61-го комунара" міністри оглянули ракетний крейсер "Україна".

"Приліт високопосадовців затримався на декілька годин, як було сказано, унаслідок несправності літака. Журналісти, що представляють ЗМІ Миколаєва, Одеси і Києва, зібралися на 9:30, і чекали на міністрів до 14:30", - йдеться у повідомленні.

Після того, як представники військових відомств зійшли з борту крейсера "Україна", журналісти чекали інтерв`ю міністрів про результати візиту. Проте ані Сердюков, ані Єжель розмовляти з журналістами не стали.

Коли губернатор Миколаївської області Микола Круглов попросив міністрів поспілкуватися з журналістами, Сердюков відповів: "Я їх сюди не запрошував. Говоріть з ними самі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News