Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вважає, що навіть добрі поради "слабким" державам - це диктат

Середа, 20 квітня 2011, 13:15

Поради ззовні слабким державам є втручанням у внутрішні справи.

Про це заявив прем'єр-міністр Росії Володимир Путін, виступаючи зі звітом про роботу свого уряду в 2010 році перед Держдумою РФ, повідомляє УНІАН.

"Економічна й державна неміч, нестійкість до зовнішніх шоків неминуче обертаються загрозою для національного суверенітету", - вважає россьйский прем'єр.

"І всі ми з вами чудово розуміємо, будемо відверті: у сучасному світі, якщо ти слабкий, обов’язково знайдеться хтось, хто захоче приїхати або прилетіти й порадити, у який бік рухатися, яку політику проводити, який шлях вибирати для свого власного розвитку", - заявив Путін.

"Такі на вигляд цілком доброзичливі, ненав’язливі поради, загалом, здавалися й непогані, але за ними, насправді, стоїть грубий диктат і втручання у внутрішні справи суверенних держав. І всі ми це чудово з вами розуміємо", - підкреслив він.

Путін вважає, що треба бути самостійними, сильними й проводити політику, яка відповідає інтересам громадян своєї власної країни.

За словами російського прем’єра, світова економіка поступово відновлюється, але наслідки кризи виявилися настільки серйозними, що вони ведуть до соціальної напруги в багатьох державах і цілих регіонах світу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування