Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Колеснікова хочуть зробити цапом відбувайлом

П'ятниця, 22 квітня 2011, 12:53

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не вважає "замовником" своєї справи Бориса Колеснікова.

Про це він сказав в інтерв'ю Обкому в перерві засідання суду в четвер.

"У мене складається враження, що угрупування навколо Януковича, та й навколо мене теж - "танцюють" свої ігри. Тобто реальні замовники хочуть зробити цапом відбувайлом у цій справі саме Колеснікова. А я вважаю, що це не так", - сказав Луценко.

"У мене складається враження, що козлом хочуть зробити Колеснікова. За всіх наших вкрай негативних стосунків (вкрай негативних, в силу різних причин), - я не вважаю його прямим замовником цієї справи", - додав він.

На питання, хто ж, на його думку, є "прямим замовником", Луценко відповів:

"Я вважаю, що все набагато складніше і комплексно. Остаточне рішення щодо арешту та утримання Луценка тут ухвалювала саме перша особа, а аж ніяк не її підлеглі".

Луценко також розповів, що в його справі допитали понад 100 осіб.

"І відверто брехливі відповіді, в яких є посилання на нібито отримані від мене усні вказівки, дали лише три людини", - сказав він.

"Опитували, приміром, кухарів відомчого санаторію МВС, які приймали делегацію ветеранів у День міліції. І ось на такому рівні люди поводилися дуже, я б сказав, дружньо. Тобто вони говорили, що відбувається зараз - повна маячня, і що Луценко не має до цього жодного відношення", - зазначив Луценко.

"Звичайно, я був упевнений у своїх друзях - і вони залишилися друзями. Я практично був упевнений у своїй команді - заступниках і начальниках управлінь. І ця команда, за одним винятком, виявилася на висоті. Але я десь вже, здається, говорив: як же без Іуди, та ще й в МВС?", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...