Кільчицька назвала Довгого "карликом", який всіх підставив

Вівторок, 26 квітня 2011, 08:41

Екс-соратниця Леоніда Черновецького Ірена Кільчицька вважає, що Олесь Довгий підставив інших членів команди Черновецького.

Про це вона сказала в інтерв'ю газеті "Сегодня", коментуючи відставку Довгого і те, що вона начебто стала платою за не відкриття справи проти Черновецького.

"Черновецький до цього не має жодного стосунку. І не мав. Я вважаю, що Довгий перехитрив сам себе, переоцінив свої сили і підставив членів команди - Супруненка і Комарницького. Просто кожен карлик почуває себе Наполеоном. Ні Комарницький, ні Супруненко ні в яких розбійних нападах не брали участь", - запевнила вона.

Зараз Кільчицька не спілкується з мером, і її не цікавить подальша доля його політсили.

"Я ні з ким не спілкуюся з Блоку Черновецького. Мене взагалі не цікавить, що відбувається з ним. Він може розпастися на три частини, а може - на 42", - заявила вона.

Вона також запевнила, що більше не працюватиме в одній команді з Черновецьким.

Кільчицька нічого не змогла повідомити про перебування Дениса Басса та В'ячеслава Супруненка.

"Я не знаю, де Денис. У нього була звичка кожні два місяці змінювати номер мобільного. Але я спілкуюся з батьками. Недавно їх поздоровляла з у день народження Дениса", - повідомила вона.

"З огляду на сьогоднішню ситуацію, нездоровий інтерес навколо рідних Черновецького, його родини й онуків, я вважаю некоректним обговорювати це питання (місця перебування Супруненка), мене ніхто не уповноважував", - заявила Кільчицька.

Водночас вона назвала непорозумінням справи проти Комарницького і Супруненка.

"Супруненка і Комарницького обвинувачують у розбійному нападі в 2005 році, у якому вони не брали участь. Їх там просто не було. Це інтелігентні хлопці. У мене з ними особисто були великі непорозуміння, але я вас запевняю, що ці люди мухи не скривдять", - запевнила Кільчицька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...