Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пилипишина перевезли в іншу лікарню

Вівторок, 26 квітня 2011, 17:27

У вівторок зранку екс-голову Шевченківської адміністрації Віктора Пилипишина реанімобілем перевезли в реанімацію інституту імені Стражеска.

Про це Gazeta.ua повідомила прес-секретар Ганна Денисенко.

"Вчора прокуратура зняла охорону Віктора Петровича. Діагноз незмінний — гіпертонічний криз. Лікарі "Медікому" самі порадили його перевезти до інституту імені Стражеска. Бо це медична установа, яка спеціалізується на кардіології, - розповіла його прес-секретар.

У свою чергу, адвокат Пилипишина Сергій Гребенюк розповів, що суд не обирав його підзахисному запобіжний захід.

За його словами, цього не буде доти, доки лікарі не нададуть довідку про те, що пацієнт транспортабельний.

Як відомо, екс-чиновник вже тиждень лікується в клініці, але в четвер, 21 квітня, пізно ввечері до нього прийшли співробітники УБОЗ і звинуватили у перевищенні службових повноважень.

Після цього Пилипишину стало погано і його перевели до реанімації.

22 квітня столична прокуратура порушила кримінальну справу стосовно колишнього голови Шевченківської районної ради та державної адміністрації Пилипишина, який звинувачується у перевищенні влади і службових повноважень, що заподіяло збитків на суму понад 15 млн. грн.

У четвер, 21 квітня, йому було пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування