Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У слідчих немає настрою займатися справою Кравченка - потерпілий

Вівторок, 26 квітня 2011, 20:25

Прокуратура не має наміру розслідувати вбивство екс-глави МВС Юрія Кравченка, без чого пред'явити ґрунтовне звинувачення замовникам вбивства журналіста Георгія Гонгадзе буде неможливо.

Таку думку висловив потерпілий у справі Олексій Подольський в коментарі журналістам, вийшовши з будівлі прокуратури, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Я переконався в розмові зі слідчими в тому, що не йде мова про перекваліфікацію справи Кравченка, і що на цей шлях Генеральна прокуратура не ставала, і не буде ставати. Це те, що я поки що бачу по настроях слідчих", - зазначив він.
 
"Мені здається, що поки ніхто не збирається розслідувати ні фальсифікацію справи десять років, ні розслідувати вбивство Кравченка, ані розслідувати фальсифікацію висновків щодо самогубства", - уточнив потерпілий.

Подольський зазначив, що "це зараз найголовніше в зборі доказів щодо замовників".

"Тому що через вбивство Кравченка, через замовлення цього вбивства, через пошук виконавців цього вбивства ми абсолютно точно можемо прийти до зацікавлених осіб, а такими особами є замовники вбивства Гонгадзе", - підсумував він.

Як відомо, на початку квітня Генпрокуратура направила до Печерського районного суду Києва постанову про закриття кримінальної справи проти колишнього Міністра внутрішніх справ Кравченка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...