КМДА заперечує, що діти на спеці чекали Януковича

Четвер, 28 квітня 2011, 08:38

У КМДА заявляють, що програма відзначення роковин Чорнобильської трагедії не передбачала участі президента Віктора Януковича.

"Програма вшанування жертв Чорнобильської катастрофи у місті Києві, в якій взяли участь Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попова та Секретар Київради Галина Герега не передбачала участі Президента України Віктора Януковича", - йдеться в заяві.

"Тому інформація опублікована на сайті Української правди із приводу того, що школярі, які брали участь у вшануванні жертв Чорнобиля у Києві, втрачали свідомість в очікуванні Президента виглядає тенденційно і провокаційною. Ми звертаємось до редакції із проханням надати спростування", - зазначили в КМДА.

Як відомо, після відзначення одна з родичок дітей поскаржилась кореспонденту УП на те, що діти постояли кілька годин на сонці "в очікуванні президента", і декому навіть стало зле.

Взимку кілька тисяч комунальників були залучені в робочий час до відкриття президентом новорічної ялинки, і вимушені були кілька годин стояти на 20-градусному морозі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування