Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківських студентів примушують вступати в Партію регіонів?

Четвер, 28 квітня 2011, 16:14

Студентів Харківського національного педагогічного університету ім. Сковороди примушують вступати в Партію регіонів.

Про це повідомляє "Главное" з посиланням на студентку цього вузу.

За її словами, заступник декана факультету іноземної філології Володимир Борисов поширює серед студентів бланки заяв про вступ до Партії регіонів.

"Мотив банальний до непристойності, зазначила студентка, не вступиш у партію - будуть проблеми на іспитах", - йдеться у публікації.

У свою чергу Борисов заявив виданню, що студентам педуніверситету доводиться інформація про існування Партії регіонів і її молодіжне крило, є і бланки заяв про вступ до партії, але про обов'язковий вступ мова не йде ні в якому разі.

"У нас у вузі навчаються і працюють представники різних партій, і якщо їхня громадська чи партійна робота не заважає навчальному процесу, то ніяких проблем ми в цьому не бачимо", - заявив заступник декана факультету.

Він також не виключив, що у цієї студентки, можливо, проблеми з навчанням і тому вона вирішила використовувати дану ситуацію для вирішення своїх академічних проблем.

На питання, чи не вважає заступник декана дивним, що у навчальному закладі, серед майбутніх педагогів ведеться партійна робота, Борисов сказав: "Це не в моїй компетенції". 

Видання також опублікувало бланк заяви про вступ до Партії регіонів, який принесла до редакції студентка.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування