Литвин одягає каску з написом "Не сси, прорвемося"

Четвер, 28 квітня 2011, 16:56

Спікеру Володимиру Литвину син подарував каску з написом "Не сси, прорвемося".

Про це розповів сам спікер в інтерв'ю "Комсомольській правді" в Україні".

Кореспондент видання побував в будинку у Литвина напередодні Великодня.

 

Тоді Литвин і показав сувенір, подарований сином.

 

"Цю каску мені Ванька привіз. Я як побачив, кажу: Ваня, купи мені штук п'ять таких - дарувати буду. Але їх швидко розібрали. Не одному мені сподобалося", - розповів він.

"Одягаю, коли важко", - додав Литвин.

Крім того, він підтвердив, що вони з першим віце-спікером Адамом Мартинюком 20 років тому разом працювали сторожами.

"Була справа, коли нас "пішли" з ЦК КПУ. Як і багато хто в 1991-му, ми влаштовувалися хто де. Щоб прогодувати сім'ю, я тоді навіть приватним візництвом займався. Бувало, везеш-везеш пасажира, а він тобі всього рубль дасть або взагалі вийде з машини - двірцятами хлоп", - зазначив спікер.

"Ну що ти зробиш? Потім проблеми з бензином були, ночував на заправках, чекав своєї черги. Стоїш, чекаєш - приїдуть нахабні, з ланцюгами і без будь-якої черги", - сказав Литвин.

"І тоді ж я сторожем влаштувався спочатку в одну фірму на Тверській, а потім Адам мене до себе покликав. Каже, йди - удвох краще. У мене собака була - помісь водолаза з дворняжкою, так і працювали", - додав він.

"Ми з Адамом вартували в самому центрі Києва, на вулиці Круглоуніверситетській. Цієї будівлі вже немає, зруйнували. Так що ніде табличку розмістити", - розповів Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News