Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ялтинського порту вкрали більше 3 мільйонів

Четвер, 28 квітня 2011, 20:38

Злочинна група заволоділа коштами держпідприємства Ялтинський морський торговельний порт на суму понад 3,3 мільйони гривень.

Прокуратурою Криму направлено до суду кримінальну справу стосовно членів угрупування, повідомляє прес-служба прокуратури автономії.

За результатами розслідування, проведеного слідчими МВС України в АРК, обвинувачення у заволодінні коштами порту в особливо великому розмірі пред'явлено заступнику директора порту і бухгалтеру приватного підприємства.

Указані особи в групі з іще одним заступником директора порту, який наразі перебуває у розшуку, шляхом підробки документів у період з серпня 2008 року до грудня 2009 року незаконно перевели згадані кошти з рахунків держпідприємства у готівку.

Обвинуваченим інкриміновано заволодіння коштами шляхом зловживання службовим становищем, підробка документів, легалізація коштів, одержаних злочинним шляхом.

Наглядовим відомством автономії затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі та направлено її до суду для розгляду по суті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...