"Регіони": опозиція - притулок для деструктивних політиків

Четвер, 28 квітня 2011, 20:57

Виступи опозиції з нагоди річниці Харківських угод довели, що строката "опозиційна ніша" в Україні залишається притулком для збанкрутілих, деструктивних політиків.

Про це йдеться в офіційній заяві Партії регіонів.

"Мешканці цього притулку різняться тільки масштабом популістської облуди та ступенем політичного цинізму", - заявили "Регіони".

"Ніхто з тих, хто ще недавно був владою, і протягом року, і вчора не знайшов у собі сили визнати, що саме минула влада привела Україну до необхідності укладати угоду про знижку ціни на газ із Російською Федерацією", - заявили в прес-службі.

"Ніхто з керівників минулої влади - ні Ющенко, ні Тимошенко, ні Яценюк - не спромігся на слова правди для співгромадян", - йдеться в заяві.

В партії запевняють, правда в тому, що укладена колишнім прем’єром Юлією Тимошенко угода означала банкрутство нашої держави вже у другому кварталі 2010 року, після президентських виборів, коли закінчилась виторгувана колишньою прем’єркою знижка на передвиборчий період.

"Вчора Тимошенко вчергове цинічно брехала людям, що вона домовилась про "газ по 228 доларів за тисячу кубічних метрів". Насправді вона підписала формулу пограбування України", - заявили в "Регіонах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...