Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко і Кº вирішили вийти з "болота" НУНС

П'ятниця, 29 квітня 2011, 10:32

15 депутатів мають намір вийти з фракції НУНС і створити "опозиційну групу", яка б, згідно з законом про регламент, отримала право фракції.

Про це під час прес-конференції у Донецьку заявив член НУНС Анатолій Гриценко, повідомляє його прес-служба.

"Фракція НУНС вже давно як цілісна структура не існує. В ній більшість людей – ті, які "тушками" підтримують владу", - сказав він.

Гриценко підтвердив інформацію про те, що зараз ідуть переговори щодо виходу з фракції НУНС опозиційної групи, яка б отримала право фракції чисельністю 15 осіб.

"Врешті-решт, треба провести лінію. Як вона проходить у суспільстві: тут банда, яка порушує Конституцію і розкрадає країну, а тут – народ, над яким знущаються. Так саме у парламенті: це – провладні депутати, які підтримують банду, а це – опозиція, яка не поділяє таку політику і виступає з іншими підходами", - сказав він.

"Бо коли я приходжу в студію, кажуть: це депутат від НУНС Гриценко. А поруч – депутат від НУНС Жванія, інший депутат від НУНС з Єдиного Центру. Але ж вони – влада, а я – опозиція", - додав Гриценко.

Він назвав ще одну вимогу до членів майбутньої опозиційної групи – особисте голосування, без передання депутатської картки іншим – "щоб не було гри на піаніно".

"Йдеться про самоідентифікацію. Треба вичленити з аморфного, незрозумілого ні для кого НУНСу тих, хто чітко скаже: ми в опозиції. А ті, хто залишиться, або нехай вступають в коаліцію, або перебуватимуть далі в НУНСі як "болото". Це вже їхні проблеми", - сказав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...