"Тягнибоківці" вже взялися за запорізького Леніна

П'ятниця, 29 квітня 2011, 21:33

Прокурора Запорiзької областi просять перевiрити законнiсть встановлення комунiстами пам'ятника Ленiну в селi Новослобiдка (Запорiзький район).

З відповідним проханням до обласного прокурора звернувся глава запорiзької облорганiзацiї всеукраїнського об'єднання "Свобода" Віталій Подлобніков, повідомляє "Iнтерфакс-Україна".

"У разi виявлення порушень чинного законодавства пiд час установлення пам'ятника В. Ульянову (Ленiну) в с. Новослобiдка Запорiзької областi просимо використовувати засоби прокурорського реагування для негайного демонтажу пам'ятника", - йдеться у зверненнi.

Представник "Свободи" також зазначив, що "свого часу незаконна установка пам'ятника Сталiну запорiзькими комунiстами викликала рiзке неприйняття свiтового спiвтовариства; це призвело до того, що українськi патрiоти пошкодили цей пам'ятник, а в новорiчну нiч його пiдiрвали невiдомi особи" .

"Такi подiї стали можливими в результатi потурання органiв мiсцевої влади та прокуратури Запорiзької областi мiсцевим комунiстам, якi незаконно встановили пам'ятник Йосипу Джугашвiлi (Сталiна). Органи влади i правопорядку не вжили вчасно заходiв для демонтажу цього пам'ятника", - зазначив Подлобнiков.

Як відомо, 22 квiтня у селi Новослобiдка мiсцевi жителi встановили пам'ятник Ленiну на честь 141 рiчницi з дня його народження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування