Мельниченко приховано знімав очну ставку з Кучмою?

Вівторок, 5 квітня 2011, 09:51

Адвокат Леоніда Кучми Віктор Петруненко заявляє, що Микола Мельниченко приховано вів відеозапис очної ставки, використовуючи наручний годинник.

Про це захисник екс-президента сказав газеті "Сегодня".

"Я звернув увагу на завмерлу на рівні грудей ліву руку Миколи, де був масивний хронометр, спрямований у наш бік, а циферблат показував 11.14.10, тобто, час, коли Микола ввійшов у кабінет слідчого", - сказав Петруненко.

"Інакше кажучи, годинник уже стояв, і ми запідозрили, що в нього зовсім інші функції, звернувши на цю обставину увагу слідчого", - додав він.

Була оголошена перерва, після якої, за словами Петруненка, Мельниченко з’явився до кабінету слідчого вже без хронометра.

За словами іншого адвоката Кучми Михайла Кисилевича, руки Мельниченко тримав тепер під столом, на колінах, прикривши плащем.

"До перерви Мельниченко явно вів запис очної ставки, у чому можна переконатися, переглядаючи відео, яке велося офіційно", - стверджує Кисилевич.

"Нам же фіксувати запис не дозволили. Ми зробили офіційну заяву про неприпустимість таких дій", - підкреслив він.

На телефонний дзвінок із редакції Мельниченко віджартувався: "Може, у моєму годиннику ще й вогнепальна зброя вмонтована? І самі вони виготовлені за технологією "стелз" (дозволяє робити невидимою для радарів військову техніку)".

Але потім він уже серйозно додав, що з усіх питань представникам Кучми треба звертатися до Генпрокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News