АДВОКАТИ КУЧМИ ВИМАГАЮТЬ ВІДВОДУ СЛІДЧОГО

Середа, 6 квітня 2011, 17:53

Адвокати екс-президента Леоніда Кучми заявили відвід слідчому Владиславу Грищенку у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Відповідну заяву було направлено у середу від імені адвокатів Кучми Михайла Кісілевича та Віктора Петруненка на ім’я генпрокурора Віктора Пшонки, повідомляє УНІАН.

"Адвокати Леоніда Кучми сьогодні заявили відвід члену слідчої групи Владиславу Грищенку, який проводив позавчора очну ставку між Кучмою та Миколою Мельниченком, через те, що в його діях вбачається упередженість, необ’єктивність і явний обвинувальний нахил", - сказав Кісілевич.

Також адвокати вважають, що Грищенко "не вжив належних заходів реагування за заявою адвокатів Кучми щодо несанкціонованої фіксації слідчої дії Мельниченком".

Водночас, як стало відомо УНІАН, наразі керівником слідчої групи у "справі Гонгадзе" є співробітник Генпрокуратури на прізвище Деркач.

Як відомо, раніше адвокати Кучми звернулися до слідчого з заявою про те, що Мельниченко вів несанкціонований відеозапис очної ставки, нібито використовуючи відеокамеру, вмонтовану у годинник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування