Леся Гонгадзе не вірить, що Кучма віддав наказ убити її сина

Четвер, 7 квітня 2011, 09:59

Мати Георгія Гонгадзе Леся вважає виклики екс-президента Леоніда Кучми до прокуратури комедією, яку комусь вигідно грати.

А Кучму вона в смерті сина не звинувачує, пише газета "Сегодня".

Леся Гонгадзе залишається впевнена, що зуби й кістки черепа, на які вказав екс-генерал міліції Олексій Пукач, не належать Георгію Гонгадзе.

"Поки немає трупа, про яке вбивство може йтися? Нехай покажуть мені справжні останки Гії", - заявила вона.

"Це страшне шоу продовжують, щоб тримати один одного на гачку. За 10,5 років цього кошмару змінилися три президенти і п'ять генпрокурорів, і ось аж шостий раптом порушує справу проти Кучми", - зазначила мати журналіста.

"Я екс-президента не ловила за руку й звинувачувати не можу. Як і не можу повірити, що він віддавав наказ убити мого сина. Можливо, десь спалахнув, бовкнув, що треба його вивезти за місто й зняти штани, а хтось цим скористався, щоб відсторонити Кучму. Усе було підлаштовано", - сказала Леся Гонгадзе.

Вона впевнена, що політикам вигідно жонглювати справою Гонгадзе. На її думку, третина успіху Віктора Ющенка свого часу була досягнута завдяки її синові.

"І далі продовжують грати його кістками", - засмучується мати Георгія Гонгадзе.

Вона також зазначила, що вже давно не спілкується з екс-майором Держохорони Миколою Мельниченком. "Коли він зрозумів, що мене не можна ніяк використовувати, всі зв'язки припинилися. Ясно, що за ним хтось стоїть", - заявила Леся Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування