У ДАІ говорять, що Шкіль грубо порушив правила

Вівторок, 10 травня 2011, 10:01

У ДАІ вважають, що депутат Андрій Шкіль порушив правила дорожнього руху, виїхавши на зустрічну смугу.

Про це пише газета "Сегодня".

"Голосіївським РУВС порушена кримінальна справа. Поки йде слідство", — повідомила директор департаменту по зв'язках із громадськістю і ЗМІ МВС Вікторія Кушнір.

Неофіційно міліціонери більш відверті.

"Судячи з ушкоджень, отриманих автомобілями, зіткнення відбулося по дотичній. Поки не ясно, чи була сильно перевищена швидкість автомобілем Шкіля. Але виїзд на зустрічну смугу точно був, це грубе порушення правил, тут явна провина депутата", — говорить джерело видання в МВС.

"Дорога на тій вулиці вся в ямах, там не можна їхати швидко, — заявив нардеп від БЮТ Михайло Волинець. — Можливо, Андрій об'їжджав вибій і тому опинився на зустрічній. Сам він погано пам'ятає аварію".

"Проби показали, що алкоголю в крові депутата не було", — розповів екс-міністр охорони здоров'я Микола Поліщук.

Як відомо, 7 травня автомобіль депутата Nissan qashqai виїхав на смугу зустрічного руху і зіштовхнувся з мікроавтобусом Volkswagen.

За даними Magnolia-TV, співробітники якої були на місці ДТП, іномарка Шкіля перевищила швидкість.

До того ж, дорога була мокрою через дощ і погано освітленою. Депутат одержав травми: забите місце легень, струс мозку. Водій і пасажири Volkswagen не постраждали.

Зараз Шкіль знаходиться в реанімації київської лікарні №17.

Крім Юлії Тимошенко і ще чотирьох депутатів її фракції в реанімацію нікого не пускають. Лікарі кажуть, що, оскільки в Шкіля забиті легені, йому складно говорити і потрібний спокій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News