Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємців запевняють, що їхні побажання врахують наступного тижня

Четвер, 12 травня 2011, 09:25

Напрацьований урядом проект змін до Податкового кодексу передбачає зменшення фіскального навантаження на малий та середній бізнес.

У цьому запевнив Радіо "Свобода" член парламентського комітету з питань економічної політики, "регіонал" Олексій Плотніков.

"Є напрацювання, які призведуть до того, що будуть внесені зміни до Податкового кодексу, в тому числі, що стосується спрощеної системи", - сказав він.

"Це буде наступного тижня пленарного. Ці зміни будуть наслідком побажань підприємців та вивчення ситуації: чи зменшується підприємницька активність чи ні", - заявив Плотніков.

Як відомо, на 14 травня запланована акція підприємців проти надмірного податкового навантаження під назвою "День гніву".

Лідер громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк уже заявив, що вона стане безстроковою. За його словами, цієї суботи у столичному Маріїнському парку встановлять наметове містечко.

Між тим, прем’єр-міністр Микола Азаров у четвер, 12 травня, о 15:00 проведе розширене засідання Ради підприємців при Кабінеті міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування