Луценко майже не встає. Його тримають на крапельницях

Четвер, 12 травня 2011, 13:55

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко перебуває у виснаженому стані і практично не встає з ліжка.

Про це заявила його дружина Ірина Луценко після відвідування чоловіка у лікарні швидкої допомоги, повідомляє УНІАН.

"Йому зробили обстеження, повністю зняли кардіограму – у нього тахікардія, дуже сильно підвищився пульс. Юра з вчорашнього дня з обіду на крапельницях. Не встає. Останній раз, коли він встав - тільки щоб його не несли на ношах - це була процедура МРТ вчора ввечері", - сказала вона.

"Каже, що я з останніх сил просто дійшов. Практично він весь час на крапельницях – закінчуються одні крапельниці, підключають інші", - додала дружина Луценка.

Вона зазначила, що крапельниці Луценку почали ставити у середу о третій годині ночі.

Також Ірина Луценко підкреслила, що лікарі підтверджують в екс-міністра діагноз “цукровий діабет другого типу, набутий”.

Вона нагадала, що її чоловік голодує вже 21-й день і схуд більше як на 20 кілограмів, перебуває у знесиленому стані.

За її словами, сліди інтоксикації з обличчя Луценка практично зникли. Дружина вважає, що це сталося завдяки тому, що її чоловіку ставлять крапельниці для підживлення організму.

Також Ірина Луценко заявила, що її чоловік поскаржився, що у нього постійно "тягне в ключицю, болить серце".

"Він важко говорить, відчувається сухість в роті", - додала вона, підкресливши при цьому, що треба розуміти, що людина серйозно виснажена.

"Просто він не може вставати і каже: "Я не знаю, чи зможу вставати в ці дні". Тобто людина лежить весь час", - зазначила Ірина Луценко.

Крім того, вона передала журналістам прохання свого чоловіка не створювати в лікарні ажіотажу, тому що це заважає роботі лікарів.

Також, за її словами, у відділенні гострих отруєнь, де лежить Луценко, перебуває понад 20 осіб спецназу.

"Цілодобово з ним перебувають 4 міліціонери. Вони там з ним ночують, стоять, сидять. Знаходиться більше 20 осіб спецназу в масках – всіх контролюють, всіх перевіряють", - сказала дружина екс-міністра.

Вона додала, що коли вона зайшла до відділення, її також перевірила жінка-міліціонер, яка попередила, що не можна проносити ніяких засобів тощо.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування