Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя до понеділка думатиме над справою Тимошенко

Четвер, 12 травня 2011, 18:22

Печерський райсуд Києва переніс на 16 травня розгляд скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко про законність порушення справи проти неї кримінальної справи.

Таке рішення суд прийняв на засіданні в четвер, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

На даний момент суд завершив читання матеріалів кримінальної справи, а також заслухав виступи самої Тимошенко та її захисника депутата Верховної Ради Сергія Власенка.

У судовому процесі залишилося заслухати виступ прокурора, провести судові дебати і заслухати репліки сторін.

У свою чергу Тимошенко спрогнозувала, що 16 травня суд винесе рішення, яке буде заангажованим, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я можу спрогнозувати дві речі: що в понеділок, швидше за все, суддя винесе рішення, і друге, що я можу спрогнозувати, що це рішення суду заздалегідь написано в адміністрації президента", - сказала вона.

Політик також допустила, що "нічого з тих обставин, про які говорили (пояснення Тимошенко та її адвоката Сергія Власенка) суддя до уваги не візьме".

Як відомо, 11 травня Печерський райсуд приступив до дослідження матеріалів справи при розгляді позову Тимошенко на незаконність постанови Генпрокуратури про порушення кримінальної справи відносно екс-прем'єра з газових контрактів, укладених в 2009 році.

У середу Тимошенко залишила засідання суду, заявивши, що не хоче брати участь у фарсі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування