Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО: ЗІ МНОЮ ЗВОДЯТЬ РАХУНКИ

П'ятниця, 13 травня 2011, 00:08

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що влада зводить з ним рахунки, залишаючи його під вартою.

Про це він заявив в інтерв'ю "Комерсант-Україна", перебуваючи в Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги.

Луценко зазначив, що навряд чи багато хто пам'ятає, чому він знаходиться в СІЗО.

"Думаю, більшість розуміє, що, незалежно від формальних деталей, причина полягає в політичній розправі Януковича над опонентом", - уточнив він.

При цьому Луценко уточнив, що "не схильний до обговорення моїх відносин з ображеними на сторінках преси".

"Реабілітація за допомогою ГПУ - примітно, що за підписом прямого керівника моїх слідчих, - лідерів кілерських бригад, вбивць, організаторів наркотрафіків і злодіїв може створити дуже велике листування з не улюбленим ними екс-міністром внутрішніх справ", - додав він.

Коментуючи інформацію про те, що суд продовжив його утримання під вартою на тій підставі, що зі справою не ознайомилися захисники, Луценко заявив, що його "захист давно відмовився від права на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи".

"І одразу ж направив на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки клопотання про зміну мені запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд. Оскільки абсолютно всі, навіть надумані, причини мого утримання в камері вичерпані. У відповідь - мовчанка. Направили навіть звернення президенту як гаранту Конституції, прав громадян. Відповідь - та сама", - розповів Луценко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: