Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Цапами-відбувайлами" за червоні прапори стануть місцеві чиновники?

Субота, 14 травня 2011, 09:25

У Рубіжному Луганської області працівники міліції з`ясовують, хто віддав розпорядження про вивішування червоних прапорів на вулицях міста.

Про це УНІАН повідомив секретар Рубіжанського міськкому КПУ Дмитро Хорошилов з посиланням на секретаря міськради Олександра Хоменка.

За його словами, працівники міліції прибули у виконком Рубіжанської міської ради 12 травня і розмовляли з керуючою справами виконкому Тамарою Челомбітько в той час, коли депутати знаходилися на засіданні комісій.

"Хоменко розповів нам, що міліція аргументувала свою зацікавленість тим, що закон про червоний прапор президентом підписаний не був, і обласна рада рішення вивішувати прапори на вулицях не приймала", - зазначив Хорошилов.

"Те, що всі сприйняли, як керівництво до дії, там назвали лише рекомендацією. Тому правоохоронців і зацікавило, хто і чому розпорядився прикрасити вулиці комуністичною символікою", – розповів комуніст.

Він також зазначив, що на сесії Рубіжанської міської ради 28 квітня 2011 року депутати одностайно вирішили перейменувати площу Праці в центрі міста в площу Перемоги. Саме там 9 травня встановили два прапори Перемоги. Ще по одному прапору розмістили на будівлях міськради, Палацу культури і Палацу спорту.

Як повідомлялося, міністр юстиції Олександр Лавринович запевняв, що на День Перемоги не розгортали червоних прапорів. "Їй Богу, жодного прапора не розгорталось", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування