Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметова вразили теплі слова від Ющенка й Кучми

Неділя, 15 травня 2011, 10:01

Президент Віктор Янукович є уболівальником ФК "Шахтар" з 5-річного віку.

Про це сказав президент клубу, депутат Рінат Ахметов на прес-конференції після святкування 75-річчя "Шахтаря".

Відповідаючи на питання, про що Янукович довго спілкувався з головним тренером клубу Мірчею Луческу, Ахметов сказав: "Віктор Федорович з 5 років вболіває за "Шахтар", і у нього є багато тем для спілкування з Містером Луческу".

"Принаймні, йому завжди було цікаво, що з командою, хто травмований, чи всі в строю перед кожним важливим матчем. І сьогодні була також жива, професійна дискусія", - цитує Ахметова прес-служба клубу.

Він також повідомив, що всі чотири президенти України, які були присутні на святкуванні, "бажали процвітання "Шахтарю", сказали самі теплі слова на адресу наших уболівальників". "Мене це дуже сильно вразило, це все було від душі і серця", - сказав президент клубу.

На пропозицію подарувати кожному президенту футболку "Шахтаря" з їх ім'ям Ахметов відповів: "Ми з задоволенням це зробимо. Більше того, у нас є бажання подарувати всієї Україні по футболці з ім'ям, і щоб вся країна вболівала за "Шахтар".

Ахметов також поділився своєю формулою успіху: "Перше - це любити. Якщо ти любиш свою справу, ти будеш нею займатися 24 години на добу. Друге - це вірити, вірити у позитивний кінцевий результат. Якщо ти віриш у перемогу, ти поведеш людей за собою, значить, і вони повірять у цей результат. І третє - знання шляхів, які приведуть до результату. Тобто любити, вірити і знати".

Разом з тим, президент Віктор Янукович підписав указ про відзначення державними нагородами ветеранів, тренерів та працівників "Шахтаря".

Орденом "За заслуги" I ступеня нагороджено головного тренера команди Мірчу Луческу, повідомляє прес-служба президента.

Орденом "За заслуги" II ступеня - першого віце-президента федерації футболу Донецької області Івана Гайворонського, генерального директора Сергія Палкина, тренера воротарів, ветерана клубу Дмитра Шуткова. Ордену "За заслуги" III ступеня удостоєні ветерани клубу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: