Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада Києва домовилися з бунтівними підприємцями ринку

Вівторок, 17 травня 2011, 21:42

Київська міська державна адміністрація прийшла до компромісу з підприємцями ринку "Лісовий".

Про це заявив глава Деснянської райдержадміністрації Віктор Жеребнюк, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Київміськадміністрації.

Підприємці погодилися добровільно демонтувати або перемістити малі архітектурні форми з тих місць, де їм категорично заборонено розміщуватися, згідно з чинним законодавством.

Так, протягом найближчого тижня, керівники підприємств пообіцяли усунути всі порушення: звільнити входи метрополітену від малих архітектурних форм, прибрати їх з траси підземного газопроводу і з кабельної лінії "Київенерго".

Повідомляється, що таких домовленостей вдалося досягти завдяки плідним переговорам представників міської влади і керівництва району з власниками кіосків.

Останні погодилися, що їх дії в багатьох випадках суперечили нормам і правилам розміщення МАФів, що могло загрожувати здоров'ю та життю громадян, унеможливити евакуацію пасажирів зі станції метро, ​​ускладнити під'їзд карет "швидкої" і пожежників.

Крім того, згідно з повідомленням, власники кіосків разом з керівництвом Деснянського району спільно вирішать питання працевлаштування осіб, робочі місця яких вже демонтовано або демонтують найближчим часом.

Як відомо, у понеділок рано вранці в Києві група невідомих за підтримки більше ста співробітників міліції і працівників комунальних служб почали штурм ринку "Лісовий".

При цьому керівник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук зазначив, що співробітники КП "Київблагоустрій" демонтують малі архітектурні форми не на ринку "Лісовий", а біля однойменної станції метро.

Демонтаж, за його словами, проводиться законно.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування