У житомирської "Нашої України" конфіскували кавоварку, столи й комп'ютери

Середа, 18 травня 2011, 11:25

У понеділок в офісі Житомирської "Нашої України" співробітники державної виконавчої служби описали майно партії: офісну техніку й меблі.

Співробітники державної виконавчої служби виконували постанову Богунського райсуду, повідомляє Житомир.info.

Причиною рішення є заборгованість по заробітній платі, що становить 40 тисяч гривень.

Були вилучені 3 комп'ютери, 2 офісних столи, 12 стільців, кавоварка, чайний набір і канцелярія.

Голова Житомирської обласної парторганізації "Наша Україна", екс-губернатор Житомирської області Юрій Павленко підтвердив  наявність боргу, і повідомив, що це борг за 2009 рік утворився під час керівництва парторганізацією іншого  екс-губернатора області Юрія Забіли.

За словами Павленка, борг поетапно погашався.

У теж час, Павленко заявив, що судові виконавці без пред'явлення документів, з порушенням процедури й законів увірвалися до офісу і вилучили обладнання, частина якого належить особисто йому, а частина є майном народних депутатів від "НУ".

"Я зробив заяву в міліцію, готуємо необхідні документи - скарги, позови для повернення вилученого, а фактично вкраденого майна - мого й деякого депутатів, яке було в офісі, а також готуємо документи для притягнення до відповідальності посадових осіб, які в грубій формі скоїли вторгнення", - заявив Павленко.

"Зокрема, голові  виконкому Житомирської облорганізації "НУ" були нанесені тілесні ушкодження – її грубо хапали за руки. Ми маємо намір довести справу до кінця й винних покараємо", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування