У прокуратурі кажуть, що ніяких справ на "свободівців" нема

Середа, 18 травня 2011, 11:37

У прокуратурі Львівської області заперечують інформацію про порушення кримінальних справ проти голови фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Ірини Сех та голови фракції "Свободи" у Львівській міськраді Руслана Кошулинського.

Про це Zaxid.net повідомила керівник прес-служби Львівської обласної прокуратури Мар’яна Гайовська.

"На сьогодні органами прокуратури Львівської області жодні кримінальні справи щодо названих депутатів – Ірини Сех та Руслана Кошулинського – не порушено", - зазначила вона.

Водночас сама Сех сказала, що ВО "Свобода" спростує поширену раніше інформацію про кримінальну справу, якщо їй не вручать повістку у п’ятницю.

Наразі, за її словами, спростовувати інформацію про відкриття кримінальної справи занадто рано, оскільки на 14:00 у п’ятницю, 20 травня, її знову викликали в міліцію.

"Вони мене кличуть, як свідка. Спочатку по одній справі, потім прийшли і сказали, що порушено проти мене особисто кримінальна справа по 293 статті. Я не знаю, чого мене в п’ятницю будуть кликати. Мене можуть знову покликати, як свідка, і дати мені постанову", - зазначила Сех.

За її словами, про відкриття щодо неї кримінальної справи їй повідомив слідчий 16 травня під час допиту, пообіцявши надати їй відповідну постанову через "5-10 хвилин". Однак документ їй так і не надали.

"Я не знаю, може, вона (постанова) лежить десь під скатертиною і в любий момент буде витягнута", - зазначила Сех.

Як відомо, 16 травня прес-служба ВО "Свобода" розповсюдила інформацію про те, що щодо Сех порушено кримінальну справу за статтею 293 Кримінального кодексу України – через "групове порушення громадського порядку" 11 квітня 2011 року під час візиту до Львова президента Віктора Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування