Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд заборонив у вихідні марші Одесою

Четвер, 19 травня 2011, 18:45

Суд заборонив представникам всеукраїнського об`єднання "Свобода" проводити 21 травня в Одесі соціальний марш проти торгівлі українською землею.

Відповідне рішення Окружний адміністративний суд Одеської області ухвалив 19 травня за позовом виконавчого комітету Одеської міської ради, повідомили в прес-службі партії.

Глава Одеської облорганізації "Свобода" Павло Кириленко назвав "рішення суду замовним та заявив, що влада боїться соціального протесту українців і для його заборони використала промосковські маргінальні організації".

"21 травня ми планували провести надзвичайно актуальну соціальну акцію – марш проти продажу української землі та проти злочинної політики режиму Януковича. Це одразу викликало шквал невдоволення з боку влади та місцевих маргінальних  кремлівських організацій", - заявив він.

Кириленко розповів, що організації "Родіна", "Дозор", КПУ, ПСПУ, "вєрниє казачкі Єкатєріни", "Союз совєтскіх офіцеров" також подали заявки на проведення своїх акцій у цей же день, час і за тим самим маршрутом.

"У підсумку суд, посилаючись на можливі зіткнення між активістами різних політичних організацій, що призведе до порушення громадського порядку та безпеки городян, заборонив будь-які акції у цей день", - уточнив "свободівець".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...