Праві партії спробують скасувати закон про червоний прапор

Неділя, 22 травня 2011, 09:52

УНП ініціюватиме збір підписів до Конституційного суду з вимогою скасування закону про червоний прапор.

Про це заявив лідер УНП Юрій Костенко, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу партії.

"Президент має не підтримувати, а накладати вето на ганебні закони, які спрямовані на ослаблення державності і суверенітету країни", - заявив Костенко.

Разом з тим, Конгрес українських націоналістів закликає всі національно-патріотичні громадські та політичні організації України домогтися скасування цього закону.

Як ідеться в заяві КУН, підписавши закон про червоний прапор, президент пішов на загострення суспільного конфлікту заради підвищення свого рейтингу.

"Конгрес українських націоналістів заявляє, що докладе максимум зусиль для скасування цього ганебного закону, який ображає пам'ять мільйонів загиблих від комуністичного терору українців, кримських татар та інших національностей, які проживають на території нашої держави", - йдеться в документі.

"Ми закликаємо усі національно-патріотичні громадські та політичні організації України об'єднатися і домогтися скасування цього ганебного закону", - відзначили в КУН.

Як повідомлялося, в суботу президент Віктор Янукович підписав закон, що передбачає офіційне використання червоного прапора під час святкування Дня Перемоги в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування