На мрію Януковича Львову пообіцяли 4 мільярди

Понеділок, 23 травня 2011, 17:21

Близько 4 мільярдів доларів виділить держава Львову для підготовки в рамках проекту "Олімпійська надія-2022".

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на брифінгу в понеділок, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Держава планує інвестувати в підготовку Львова до зимової Олімпіади близько 4 мільярди доларів. Якщо говорити про Львів, то в місті повинні побудувати великий льодовий палац по сусідству з новим стадіоном. Всього в місті потрібно побудувати кілька майданчиків, але кінцеве рішення поки не прийнято", - сказав він.

За словами Садового, в кінці року буде визначено, які саме об'єкти будуть побудовані у Львові, а будівельні роботи почнуться після проведення Євро-2012.

Він зазначив, що у випадку з зимової олімпіадою Львів буде базовим містом, тому що за правилами заявку подає місто, а не країна.

"У поточному році очікується приїзд серйозних делегацій з Олімпійського комітету до Львова ... Ми ставимося до цього дуже відповідально", - підкреслив Садовий.

Як відомо, президент Віктор Янукович неодноразово заявляв, що докладе всіх зусиль для реалізації ініціативи про проведення Олімпійських ігор 2022 року в Карпатах.

"Ми повинні предметно працювати над просуванням ініціативи про проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року в Карпатах" - підкреслив президент.

У 2014 році Україна планує подати заявку на участь у конкурсі на отримання права на проведення Зимових олімпійських ігор 2022 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування