У ГЕНПРОКУРАТУРІ МОЖУТЬ ЗАТРИМАТИ ТИМОШЕНКО?

Вівторок, 24 травня 2011, 11:10

Юлії Тимошенко в головному слідчому управлінні Генпрокуратури зачитали постанову про передачу прохання до Печерського суду про її арешт.

Про це повідомляють джерела в головному слідчому управлінні.

Водночас захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що заблокований в слідчому управлінні, однак йому відомо, що Тимошенко хочуть доставити до Печерського суду, щоб отримати рішення про обрання запобіжного заходу.

Представники Генпрокуратури заборонили особистій охороні перебувати у тій частині будівлі, де проходять слідчі дії з Тимошенко.

Про це Українській правді повідомила прес-секретар Тимошенко Марина Сорока.

"Зазвичай, особиста охорона і я, ми знаходимося в коридорі біля дверей, де проводяться слідчі дії. Сьогодні нас попросили залишити цей відрізок коридору. Там в коридорі є два виходи з будівлі Генпрокуратури – центральний і чорний", - повідомила Сорока.

"Там перебували люди в масках. Їх було десь 25-30 осіб", - додала вона.

За словами Сороки, це нібито спецпідрозділ "Сокіл".

"Зазвичай, хоча б один охоронець залишається біля дверей, бо Юлія Володимирівна є охороняємою особою. Попросили навіть особисту охорону залишити коридор", - додала Сорока.

Водночас, за інформацією журналіста "Української правди", фракція БЮТ заблокувала виїзд з головного слідчого управління Генпрокуратури, де наразі перебуває Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування