Попов перебрався на держдачу

Вівторок, 24 травня 2011, 12:59
Родина голови КМДА Олександра Попова переїхала на державну дачу у Пуща-Водиці.

Про це пише "Комсомольська правда".

Столичному очільнику виділили половину одноповерхового дерев'яного будинку під №33, тож родина Попова 2 кімнати та ділянку в 10 соток з альтанкою і пісочницею.

За словами голови КМДА, поселився він на держдачі півроку тому, але приїжджає нечасто.

 
 

"Перший раз я тут був на Новий рік. Свято відзначав на Майдані, а потім приїхав сюди. На Великдень із друзями були - готували шашлик. А зараз живемо тут, поки внучка в нас.  Насті 2,5 роки, така цікава. Поки вона з нами, будемо жити тут - усе ж краще, ніж у задушливому місті", - сказав Попов.

Він додав, що особливого ремонту в будинку не робили - лише меблі змінили, шпалери переклеїли, поставили у дворі альтанку та мангал.

"Я от тільки шпаківні до дерева прибив та замовив, щоб територію парканом відгородили. А то, говорять, тут і змії є, а в нас маленька внучка", - сказав Попов.

За словами чиновника, встає він рано через спів пташок, робить зарядку і трохи бігає, щоб "відновити форму", а от повертається додому дуже пізно.

"Я приїжджаю пізно. День закінчується сімейною вечерею й розмовою, а вранці зарядка, чай - і на роботу", - сказав він.

За словами Попова, на держдачі він сам смажить шашлики, навіть м'ясо сам на базарі купує.

"Іноді ходжу на ринок за продуктами. Люди впізнають, усі в основному доброзичливо ставляться", - сказав Попов, однак наголосив, що знижок йому не роблять.

Нині ж голова КМДА мріє про відпустку, адже, за його словами, працює без відпочинку вже 2 роки: "У червні буде рік, як я працюю в міськадміністрації, уже маю право на відпустку. На два тижні виїду. З'їздимо до батьків у Комсомольськ. Там і Дніпро є, можна порибалити". Також чиновник планує махнути в Крим.

До слова, захоплюється Попов не лише риболовлею - може і рушницю до рук взяти.

"Був перший раз на полюванні й застрелив дикого кабана, вийшов дуже класний постріл. Мені сподобалося полювати. Я початківець, раніше ходив на качку в день відкриття сезону", - сказав чиновник.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування