Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові вимагають розпуску парламенту

Вівторок, 24 травня 2011, 15:05

Депутати Львівської облради висловили недовіру Верховній Раді.

"За" таке рішення проголосували 73 депутати, повідомляє Zaxid.net.

Як зазначається у зверненні облради до президента Віктора Януковича, Верховна Рада потрапила у проблемне становище щодо своєї легітимності, оскільки народ не обрав чинний депутатський корпус під нові повноваження, а також не обирав чинної більшості, яка утворилася шляхом приєднання "тушок".

"Депутати Львівської облради з тривогою сприймають невпинне перетворення Верховної Ради на заручника політичних ігрищ парламентської більшості. Ця більшість знищує парламентаризм в Україні, ігноруючи права, законодавчі ініціативи опозиції, перетворюючи парламент на філію виконавчої гілки влади", - йдеться у зверненні.

Також у ньому наголошується, що замість проведення швидких і ефективних реформ, більшість у парламенті займається популізмом, проведенням псевдореформ, збільшенням видатків на утримання чиновницького апарату, а простих громадян доводить до зубожіння.

"Тому депутатський корпус Львівської облради вважає, що Верховна Рада із такою більшістю вичерпала кредит довіри українського народу і повинна бути розпущена", – зазначили депутати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування