У "Регіонах" вважають, що ЄНП веде себе як рупор Тимошенко

Вівторок, 24 травня 2011, 20:54

Блок Юлії Тимошенко - через Європейську народну партію - вкотре намагається донести Європі невірну інформацію про ситуацію в Україні.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи заяву ЄНП про те, що начебто Генеральна прокуратура заарештувала екс-прем'єра.

"ЄНП веде себе як рупор Юлії Володимирівни і фактично редукує на всю Європу заяви прес-служби БЮТу, що містять в корені невірну інформацію", - заявив депутат.

"Так, вони говорять про арешт Тимошенко, а насправді вона була не заарештувана, а затримана для проведення слідчих дій, від яких ховалася", - уточнив Надоша.

За його словами, представники ЄНП марно звинувачують українське правосуддя у сваволі, тому що Україна, як і інші демократичні країни, зацікавлена ​​у проведенні максимально об'єктивного розслідування справи Тимошенко.

"У даному випадку ми бачимо, що Тимошенко, перебуваючи на підписці про невиїзд, ухилилася від слідчих дій. І тому у слідчих не було іншого виходу, як звернутися до суду, який, у свою чергу, вирішив, що екс-прем'єр повинна бути затримана для проведення цих слідчих дій", - зазначив депутат.

"Суд також мав повне право винести рішення про арешт Тимошенко, але, як ми бачимо, вона не була заарештована і спокійно відправилася додому. Тому, якщо б представники ЄНП розібралися в ситуації, то переконалися б, що не мають підстав робити гучні заяви про нібито вибіркове правосуддя в Україні", - підкреслив Надоша.

Він також зазначив, що можна розцінити заяву ЄНП, як політичну.

"На жаль, ЄНП не вперше поводиться як кишенькова структура БЮТ, вигороджує Тимошенко в очах всієї Європи. І вже у котрий раз представники цієї політичної сили упереджено оцінюють події в Україні та політизують ситуацію", - резюмував депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування