У Тимошенко скаржаться, що їх людям погрожували охоронці Януковича

Середа, 25 травня 2011, 14:23

У Партії "Батьківщина" заявляють про погрози охорони кортежу президента Віктора Януковича прихильникам Юлії Тимошенко.

Як повідомив член фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський, у вівторок охоронці з кортежу президента Януковича "погрожували зброєю людям, які стояли з прапорами партії "Батьківщина" вздовж вулиці неподалік від Головного управління Генеральної прокуратури на Подолі".  

 За його словами, інцидент стався у вівторок, 24 травня, повідомляє прес-служба партії.

Павловський розповів, що він разом із кількома народними депутатами, журналістами та громадянами вийшли на тротуар вул.Набережно-Хрещатицької, маючи на меті висловити протест проти перекриття дороги для проїзду кортежу Януковича.

"Після 16-ї години, десь за 20 хв. до проїзду кортежу, були перекриті дороги для автотранспорту, що спричинило шалені пробки на Подолі. Коли почала проїжджати кавалькада машин Януковича та супроводу, до мітингувальників з прапорами кинулися якісь люди у цивільному, намагаючись завадити журналістам фотографувати проїзд президента", - сказав Павловський.  

"Коли став під’їжджати сам кортеж, громадяни почали розмахувати прапорами і голосно обурюватися. У цей момент один з автомобілів охорони Януковича пригальмував, опустилося вікно і на людей навели автомат, що викликало шок у мирних протестувальників", - зазначив депутат та додав, що свідками інциденту були десятки людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...