Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРЄ спробує залишити Європу без Wi-Fi

Середа, 25 травня 2011, 14:52

ПАРЄ намагається усунути з повсякденного життя європейців таке явище як бездротові мережі, у тому числі Wi-Fi, опираючись на те, що вони завдають шкоди здоров'ю громадян.

Про відповідний документ ПАРЄ повідомляє газета Комсомольська правда.

У ньому стверджується, що сигнали Wi-Fi і мобільних телефонів "більш-менш потенційно небезпечні" для людей і інших живих істот.

У документі зазначається, що  використання бездротових мереж може привести до серйозних економічних втрат внаслідок їхнього впливу на здоров'я, подібно тому як це відбулося з асбесто-утримуючими будівельними матеріалами, етильованим бензином і сигаретами.

Внаслідок зазначеної обставини, у документі пропонується створити спеціальні зони, вільні від впливу електромагнітних випромінювань, куди мають увійти лікарні, школи й деякі інші місця.

У пункті 8.2. цього документа прямо пропонується встановити якісь захисні екрани для зниження рівня випромінювання до необхідного ступеню.

Як висновок, рекомендується організувати нові дослідження в області технологій і телекомунікацій, використання яких не робило б впливу на біологічні організми.

Обговорення цього документа призначено на 27 травня.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування