Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція просить Європу не давати Кузьміну Шенгенську візу

Четвер, 26 травня 2011, 22:03

Європейський Союз повинен заборонити в'їзд на свою територію особам, які беруть участь у переслідуванні опозиції в Україні.

Про це на прес-конференції у Варшаві заявили депутати НУНСівець Володимир Ар'єв і БЮТівець Андрій Павловський, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За словами Ар'єва, "ми досить впевнено можемо говорити, що якщо Польща і ЄС не будуть приділяти більше уваги (українським подіям), то Україна піде шляхом Білорусі, навіть гірше".

Депутат звернув увагу на те, що одним з рішень президента Білорусі Олександра Лукашенка часів його першої каденції було повернення в країні радянської символіки.

Як зауважив Ар'єв, президент Віктор Янукович також нещодавно підтримав закон про використання червоного прапора при святкуванні Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

На думку депутата, для того, щоб змінити ситуацію, європейці в першу чергу повинні вести більш жорсткі переговори з українською владою.

"Звичайних толерантних розмов наша влада... не розуміє. Самі знаєте, що хижак не може стати вегетаріанцем", - сказав Ар'єв.

В свою чергу Павловський зазначив, що Євросоюз міг би скласти список українців, яким буде заборонений в'їзд на територію ЄС.

На його думку, серед осіб, яким варто заборонити поїздки в країни ЄС - заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

Павловський також висловив переконання, що влада переслідує Юрія Луценка і Юлію Тимошенко через те, що вони можуть стати лідерами масових акцій протесту, які виникнуть в Україні через значне погіршення економічної ситуації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування