"Свобода" заявляє, що її представника викрали

П'ятниця, 27 травня 2011, 15:13

ВО "Свобода" заявляє, що в Івано-Франківську невідомі викрали голову Стрийської райорганізації ВО, депутата Стрийської райради Мар'яна Берездецького.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", 27 травня його "схопили і повезли у невідомому напрямку".

"Викрадачів було семеро, усі вони були у цивільному. Мар'янові вони не пред'явили жодних повісток чи документів", - сказано в повідомленні.

"Невідомі кремезної статури схопили Мар'яна Берездецького на вулиці Тролейбусній при виході із супермаркету, без жодних пояснень повалили свободівця на землю, скрутили та затягнули у білий бус із номерними знаками АТ 15157 ІС", - повідомляє "Свобода".

ВО зазначає, що це не перша спроба викрасти "свободівця": 12 травня близько 19:00 у центрі Львова "невідомі, які представилися працівниками міліції, намагалися затримати Мар'яна Берездецького", коли той повертався після сесії Львівської облради.

Тоді на проспекті Шевченка, біля Макдональдсу, до депутата підійшов чоловік у цивільному, представився працівником міліції і наказав їхати з ним. "Відразу з авто вийшло ще 2-є міцних чоловіків, і вже втрьох намагалися затягти свободівця в машину", а коли Берездецький почав пручатися, з’явилося ще 2-є в цивільному, зазначає "Свобода". Однак зчинився галас, позбігалися люди, які не дали "заштовхати депутата в машину".

Крім того, 15 травня в оселях сестри Берездецького, а також його дівчини міліція здійснила обшуки, зазначає ВО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування