Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черкаському фермеру, що хотів себе спалити, дали землю

Субота, 28 травня 2011, 21:53

Договір оренди землі з черкаським фермером Олександром Бірюком, який у п’ятницю в селищі Драбів погрожував себе спалити, продовжено на наступний рік.

Як повідомила УНІАН прес-секретар Черкаської облорганізації Партії регіонів Тетяна Очеретяна, 27 травня Драбівська райдержадміністрація продовжила договір оренди.

В той же час Бірюк взяв на себе зобов’язання дотримуватися рекомендованої сівозміни, вносити необхідну кількість мінеральних та органічних добрив у орендовані землі та виконувати вказівки комісії Драбівської райдержадміністрації з розгляду матеріалів з надання у користування, передачу в оренду та у власність земельних ділянок.

Як повідомляє офіційний сайт Черкаської облдержадміністрації, губернатор області Сергій Тулуб 30 травня особисто зустрінеться з фермером у його господарстві.

Крім того, як йдеться у заяві Черкаської ОДА з приводу конфлікту з Бірюком, опозиція безпідставно намагається політизувати звичайний майновий конфлікт, який виник винятково через безвідповідальність орендаря землі.

Як повідомлялося, у п’ятницю зранку до Драбівської райдержадміністрації на завантаженій каністрами з бензином вантажівці під’їхав фермер Бірюк. Він пообіцяв себе спалити, якщо райдержадміністрація не продовжить йому термін оренди на землю.

За словами Бірюка, чиновники вирішила віддати 188,4 гектарів ріллі в одному з сіл району іншому орендареві виключно через те, що той є депутатом облради від Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування