Герман: Нас з Льовочкіним намагаються зіштовхнути

Середа, 4 травня 2011, 16:36

Радник президента Ганна Герман вважає, що її навмисне намагаються "зіштовхнути" з главою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним.

Про це вона сказала в інтерв’ю Телекритиці.

"Щодо Сергія Володимировича, думаю, що це якісь спекуляції і намагання мене з ним зіштовхнути. Я його вважаю одним із інтелектуалістів при владі, чоловіком, із яким у мене в усі часи було взаєморозуміння. І те, що намагаються зіштовхувати, означає тільки одне - що комусь дуже треба, щоб були такі розмови", - сказала Герман.

"Я не відчуваю ніякого намагання Льовочкіна в чомусь мене обмежити, навпаки, бачу всіляке сприяння з його боку. Не пам'ятаю такого, щоб я висловлювала якусь пропозицію і він її не підтримав", - додала вона.

Говорячи про боротьбу за вплив на президента, Герман зазначила, що "треба знати президента, щоби зрозуміти, що впливу на нього не має ніхто".

"Я пропрацювала з ним пліч-о-пліч останні майже сім років, тому знаю, що на його рішення й думки ніхто не здатен впливати. Він доки сам не переконається в рації, не ухвалить рішення. Я ж можу просто принести йому свої пропозиції стосовно якоїсь ідеї, але казати, що це вплив - я би не стала", - сказала вона.

На питання, як у неї складаються стосунки з новопризначеним прес-секретарем Януковича Даркою Чепак, Герман відповіла:

"Стосунки складаються нормально. Дарка - професійна і працьовита, мила і доброзичлива дівчина. Вона українка, львів'янка, що мені особливо дорого. Я думаю, що в неї все вийде, ми їй усіляко допомагаємо, коли вона звертається за порадою. Але я намагаюсь не опікувати її, хочу дати їй можливість побудувати свій стиль роботи прес-служби".

"Думаю, що це добрий і вчасний вибір. Ми довго шукали прес-секретаря, в мене були думки стосовно Віталія Портникова, Андрія Куликова, Лаврентія Малазонії. Я люблю людей незалежних, із міцним фундаментом і досвідом, які зможуть сказати президенту чесно і правдиво про все, що вони бачать. Але це люди достатньо незалежні і ледве чи вони могли б покинути незалежний журналістський хліб, який хоч важкий, але солодкий", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...