Лікарка з Калуша заперечує, що називала галичан "цыганами немытыми"

П'ятниця, 6 травня 2011, 18:14

Заступник мера Калуша з питань медицини Віталіна Радецька називає провокацією проти неї і мера інформацію ЗМІ про образи з її боку на адресу галичан.

"Дана інформація абсолютно не відповідає дійсності та є заздалегідь спланованою, детально підготовленою політичною кампанією, направленою проти іміджу та рейтингів міського голови Калуша", - заявила Радецька в коментарі.

За її словами, після призначення на посаду вона виявила низку проблем у своїй галузі, що викликало невдоволення з боку певних осіб.

"Однією з основних причин вищезазначеної проблематики є корупція в медичній сфері Калуша та району, викорінення якої також є моїм завданням", - заявила лікар.

"Перші ж мої дії в напрямку усунення актуальних проблем Калуша і Калуського району в медичній сфері відразу торкнулися приватних інтересів певних функціонерів, які призвели до стану емоційної нестабільності останніх, і загалом суперечать потребам та інтересам жителів Калуша та району", - зазначила Радецька.

"Саме ця ситуація є причиною появи в ЗМІ подібних статей", - запевнила чиновниця.

Як повідомляли раніше ЗМІ, головний лікар Калуша, яку запросив з Києва мер міста як "кращого лікаря України", під час наради обізвала своїх підлеглих і галичан взагалі "цыганами немытыми и нечесаными".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування