Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль пропонує Могильову "брати шинель і йти додому"

Понеділок, 9 травня 2011, 18:51

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов несе повну і персональну відповідальність за події у Львові 9 травня.

Таку думку озвучив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Про те, що у Львові готуються провокації на 9 травня, не говорив хіба що лінивий. Невже не можна було попередити цей інцидент, маючи під рукою такі ресурси? Як розганяти "податкові" Майдани та акції опозиції, то тут Могильов - мастак на всі руки. А як попередити подібні інциденти у святий праздник для всього українського народу - нуль реакції", - зазначив депутат.

"Тому повна відповідальність має лягти виключно на нинішнього міністра внутрішніх справ і якщо у нього є хоч якась офіцерська честь, він повинен, як співали в пісні, "взяти шинель і йти додому", - вважає політик.

"Не було ніяких заяв з боку Міністерства внутрішніх справ, у Львові не було нікого з заступників міністра. Чому додаткові сили не були перекинуті до Львова з більш спокійних регіонів, чому внутрішні війська нічого не робили?", - запитує Москаль.

"Сьогодні в країні посилюються протестні настрої. І якщо Могильов не може попередити подібні інциденти, то як він збирається охороняти громадський порядок на випадок масових протестних акцій по всій країні?", - цікавиться депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...