Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко "подякував" своїй колишній прес-секретарці

П'ятниця, 10 червня 2011, 09:53

Депутат Олег Ляшко вибачився перед своїм колишнім прес-секретарем Галиною Плачиндою за умови роботи в нього.

Про це сказано в відкритому листі Ляшка, надісланому депутатом "Українській правді".

"Хочу вибачитися та подякувати Галі Плачинді, яка була моїм прес-секретарем протягом останнього року. Галя вирішила звільнитися. Я втратив чудового прес-секретаря, але Україна отримала яскравого журналіста", - заявив Ляшко. 

"Хотів би вибачитися, що доводилося багато працювати. Часто – до пізньої години. Також перепрошую, що десь не стримався і дав волю емоціям – вставив гостре слівце.  Бо всі ми – люди. Іноді всім нам важко", - констатував він.
 
Ляшко пише, що його колишня прес-секретар "зробила багато корисного".

"Зокрема, ти розповіла як саме я працюю з українською пресою", - пише він, звертаючись до Галини Плачинди.

"Я справді не розміщую своїх матеріалів у ЗМІ за гроші. ЦЕ ПРИНЦИПОВО", - заявив Ляшко.

"Політик має переконати виборця, а так само журналіста, словом, ідеєю. Показати шлях, яким треба рухатися. За гроші цього ніколи не досягнеш. Слово, ідею,
ніколи не схопиш за горло і не жбурнеш її на підлогу в президії парламенту. Ідея перемагає. І наступні вибори це покажуть. Дякую тобі, Галю! Твій Олег Ляшко", - написав депутат.

Як відомо, напередодні Галина Плачинда заявила, що йде з посади прес-секретаря Ляшка. Основні причини звільнення, за її словами, – "постійна нецензурщина" на її адресу, непорозуміння з депутатом, ненормований робочий день, відсутність вихідних та невисока зарплатня.

Вона також повідомила, що Ляшко любить розміщувати свої інтерв’ю в ЗМІ "за так", безкоштовно, а на всіх зустрічах "говорить одне і те ж, не затрудняючи себе продукуванням нових тез".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування