Кучма пояснив, чому у Януковича ніяк не можуть вибрати

П'ятниця, 10 червня 2011, 20:13

Вибір між зоною вільної торгівлі з Євросоюзом та Митним союзом дуже складний, оскільки у Києва немає впевненості у виконанні обіцянок, даних цими організаціями.

Таку думку озвучив екс-президент Леонід Кучма під час прийому, організованого посольством Російської Федерації з нагоди Дня Росії в п'ятницю в Києві.

"Я думаю, що керівництво України перебуває у вкрай важкому становищі. Треба приймати політичне рішення, але немає впевненості, що і з одного боку, і з іншого боку ті запевнення, ті обіцянки будуть виконуватися", - сказав він.

Кучма також висловив думку: "Звичайно, той рівень (українсько-російських відносин)... мені б хотілося набагато краще і я думаю, що Україна в цілому хотіла б краще. Я був і залишаюся при думці, що майбутнього в України без Росії немає".

При цьому він зазначив, що Україна не повинна "підняти руки і здаватись", а знаходити компроміси, як це робилося раніше.

На думку Кучми, європейський вибір для України повинен бути на першому місці, однак Європа на даний момент висуває лише вимоги, не пропонуючи нічого конкретного натомість.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...