Ющенко: нас згубив не Янукович, нас згубила оця дама

Понеділок, 13 червня 2011, 08:13

Екс-президент Віктор Ющенко і надалі називає своєю найбільшою стратегічною помилкою екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це він заявив у неділю на прес-конференції в Івано-Франківську, передає УНІАН.

"Я хочу повторити: моя найбільша стратегічна помилка була Тимошенко", - сказав Ющенко.

За його словами, "нас згубив не Янукович, нас згубив не Симоненко, нас згубила оця дама". Він зауважив, що "тому не розчарований у нації".

"У перші два роки (президентства) мої партнери, на жаль, були не зі мною, бо вони з першого дня дбали про своє президентство", - зауважив Ющенко.

"А мріялось тоді по-іншому. Я думав, що в особі прем’єр-міністра матиму підтримку, хоча в нього були більші повноваження, і я в 2004 році свідомо пішов на це (зменшення повноважень президент)", - додав він.

Ющенко також заявив, що вірить у прекрасне майбутнє партії "Наша Україна".

"Я вважаю, що майбутнє "Нашої України" прекрасне. Тому, що в даний час немає іншої політичної сили, яка б так кристалізувала і ясно сформулювала безальтернативну політику для України, яка полягає в національному відродженні, свободі, демократії та європейській інтеграції", - сказав він.

Лідер "Нашої України" підкреслив, що соціологія для нього "другорядна". "Ми керуємося не соціологією, а цінностями нації. І ми це робимо незалежно від того, яка політична погода або хто є і буде нашим партнером", - цитує Ющенка ЛігаБізнесІнформ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News