Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд вирішив перевірити калькуляцію голови Сталіна

Вівторок, 14 червня 2011, 21:06

У справі щодо спилювання голови пам'ятника Сталіну проведуть незалежну бухгалтерську ревізію та архітектурно-будівельну експертизу.

Відповідне клопотання адвоката Володимира Санжаревського, який захищає "тризубівця" Олексія Зануду, у вівторок задовільнив суддя Жовтневого райсуду Запоріжжя Віктор Татарінов.

Як повідомили в прес-службі дніпропетровської громадської організації "Град", яка займається захистом "тризубівців", незалежна експертиза допоможе встановити важливі обставини.

Зокрема, буде встановлено, чи відповідає дійсності сума збитків, виставлена комуністами за обезголовлення фігури Сталіна.

Суддя Татарінов зазначив, що експертизу призначать після надання комуністами оригіналів бухгалтерських документів, повідомляє "Радіо "Свобода".

Суд також задовольнив клопотання про виклик в якості свідків головного бухгалтера обкому КПУ, головного бухгалтера і голову Товариства охорони пам'яток в Запорізькій області, а також майстрів.

Ці особи брали участь у складанні висновків та довідок про збитки.

14 червня відбулося чергове засідання у справі сікачів голови Сталіна.

Дев'ятьом молодим людям інкримінують пошкодження майна в особливо великих розмірах. Комуністи оцінили нанесені їм збитки у понад 350 тисяч гривень.

Наступне засідання у справі має відбутись 11 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування